CASE IH представляє нові серії тракторів Quadtrac і Steiger AFS Connect


03/03/2020

Новий асортимент буде включати в себе в загальній складності 14 моделей, що охоплюють діапазон потужностей від 420 до 620 к.с. Моделі Quadtrac AFS Connect будуть доступні потужністю від 470 до 620 к.с., а Steiger AFS Connect - від 420 до 500 к.с.
Машини можуть бути оснащені коробкою передач PowerDrive з можливістю перемикання під навантаженням, яка забезпечує більш швидке переключення на і рекордну 682 пікову потужність на моделі Quadtrac 620. Коробка CVXDrive - перша безступінчата трансмісія для зчленованого трактора 4WD.
Трактори отримали нову модернізовану кабіну і поліпшені можливості підключення.
 
Системи AFS Connect дозволяють забезпечувати двосторонню передачу даних між технікою і офісом. Це дозволяє з високою точністю управляти технічним парком зі свого офісу або за допомогою мобільного пристрою.
Система зв'язку включає в себе три ключові компоненти: дисплей AFS Pro 1200, операційну систему AFS Vision Pro і приймач AFS Vector Pro.
Технологія AFS Connect також дозволяє віддалено переглядати робочий екран AFS трактора власниками, менеджерами і - з дозволу власників - дилерами, обслуговуючими обладнання. Це може допомогти виявити проблеми і дати можливість глибше зрозуміти, як вони викликані і як їх можна усунути