Компанія «Епіцентр К» поповнила свій технічний парк великою партією техніки Case IH


03/14/2018

13 березня в інформагентстві УНІАН пройшла прес-конференція присвячена новим інвестиціям компанії «Епіцентр К» у своє технічне оснащення, а саме придбання великої партії техніки Case IH.

Закупівля включала такі одиниці техніки: 17 самохідних обприскувачів Patriot серії 4430, 19 тракторів Magnum 340, 2 трактори Quadtrac 600 і 12 дискових борін True-Tandem 335 VT. Загальна сума операції склала більше 11 млн. дол. США. Постачальником техніки виступила компанія TITAN MACHINERY UKRAINE, офіційний дилер Case IH в Україні.

«На сьогоднішній день для нас важлива не тільки сама техніка, а й технології. Ми хочемо бути ефективними і швидко розвиватися, тому розглядаємо комплексні рішення: Техніка-технології-сервіс. Ми довго вивчали ринок і прийшли до висновку, що пропозиція від Case IH відповідає всім запитам, які має наша компанія», - говорить керівник аграрного напряму «Епіцентр К» Віталій Ставнійчук.

Втім, як зазначає генеральний директор «Епіцентр К» Петро Михайлишин - мета компанії не мати найбільшу площу земельного банку, а поліпшити ефективність виробництва сільськогосподарської продукції на землях, які вже обробляються. Загальна сума інвестицій, запланованих компанією на наступний рік в аграрний напрямок, становить понад 2 млрд грн.

Компанія TITAN MACHINERY UKRAINE готова забезпечити професійне технічне обслуговування всієї техніки CASE IH. У нас великий досвід роботи з агрохолдингами, ми знаємо як разом отримувати хороші результати», - говорить Генеральний директор TITAN MACHINERY Юрій Алаторцев.

Основними аргументами на користь Case IH були співвідношення ціна-якість, розвинена мережа дилерських центрів і унікальні переваги обраних продуктів, такі як: гусенична технологія в тракторах Quadtrac, що дозволяє раніше виходити в поле і запобігати ущільненню ґрунту; високопродуктивні обприскувачі Patriot з унікальною системою Aim Command Flex, що дозволяють управляти потоком робочого розчину, автоматично регулюючи норму внесення відповідно до заданих параметрів і швидкістю обприскувача.

«Фінальні умови придбання, доставки, обслуговування та специфікації машин Case IH обговорювалися в Ганновері на виставці Агротехніка-2018 на стенді компанії Case IH, коли керівництво бренду і замовника потиснули один одному руки, тим самим підтвердивши наміри про співпрацю», - зазначив бізнес-менеджер в Україні та Молдові Юрій Єгоров.

В «Епіцентрі» впевнені, що оновлення технічної бази дозволить підвищити ефективність діяльності агропідприємств і збільшити врожайність цього року.