Компанія TITAN MACHINERY продемонструвала техніку для обробки грунту в Київській області


08/27/2019

14 серпня в Київській області відбувся День поля УКАБ Агротехнології, присвячений техніці і технологіям обробки грунту. Традиційно захід організували Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з агентством UCABevent.

В ході заходу, спеціалісти TITAN MACHINERY продемонстрували трактор CASE IH Magnum 380 CVT з глибокорозпушувачем Ecolo-Tiger 875 та BEDNAR TERRALAND TN_D.

TERRALAND TN це глибокорозпушувач, який дозволяє економічно, швидко і якісно обробити грунт на глибину 25-55 см, а так само використовується для руйнування плужної підошви і оздоровлення грунтового профілю.

Трактор CASE IH Magnum Rowtrac 380 CVT оснащується 8,7-літровим двигуном потужністю 380 кінських сил і надійної напівавтоматичного трансмісією Full PowerShift, що в поєднанні з неперевершеним рівнем комфорту виводить цей трактор на якісно новий рівень.

Глибокорозпушувач CASE IH Ecolo Tiger 875 має незалежне гідравлічне управління Х-образною дисковою рамою забезпечує гнучкість налаштувань в залежності від розмірів і щільності пожнивних залишків незалежно від встановленої глибини обробки лапами. Диски діаметром 610 мм мають товщину 6,4 мм і розташовані на відстані 380 мм один від одного. Диски встановлені на індивідуальних С-образних пружинних стійках, тому вони менше піддаються пошкодженню від попадання на тверді перешкоди.