НАДІЙНІ ПАРТНЕРИ – ЗАПОРУКА ВЗАЄМНОГО РОЗВИТКУ ТА УСПІШНОЇ СПІВПРАЦІ


01/28/2022

Тайтен Машинері Україна вітає свого чеського партнера BEDNAR FMT із 25-річним ювілеєм з дня заснування та досягненням чудових результатів у 2021 році – компанія завершила рік із оборотом близько 100 млн. євро (це на 17 % більше, ніж у попередньому році). 

Чеський виробник сільськогосподарського обладнання BEDNAR FMT постійно розвивається, працює над вдосконаленням робочих процесів, впровадженням автоматизації виробництва та збільшенням кількості персоналу для задоволення зростаючого попиту, зокрема на передпосівні компактори Swifter, дискатори Swifterdisc та зернові сівалки Omega. Стикаючись із нестабільним бізнес-середовищем, компанія обирає найбільш ефективні шляхи для вирішення завдань, пов’язаних з виробництвом, для своєчасної поставки обладнання на запити дилера.  

«Техніка розповсюджується через глобальну торгівельну мережу переважно з дилерами преміум-класу, які мають чітку бізнес-стратегію, засновану на максимальній турботі про кінцевого Клієнта».

Ян Беднар, директор з продажу BEDNAR FMT

Основна мета Тайтен Машинері Україна – задоволення потреб українських аграріїв через співпрацю з надійними виробниками сільськогосподарської техніки та причіпного обладнання. Наші партнери, 
CASE IH, BEDNAR FMT та KUHN, не просто стежать за динамічним розвитком ринку та появою нових технологій, а й також є рушійною силою для вдосконалення агрегатів, щоб забезпечити більш якісну обробку ґрунтів, посів, мульчування та збір врожаю на родючих ланах України.