Віталій Гузієватий — новий Генеральний директор TITAN MACHINERY UKRAINE


12/18/2019

Керівництво TITAN MACHINERY GROUP повідомило про завершення реорганізації та створення Міжнародного підрозділу «Регіон Румунія & Україна».
З 1 грудня 2019 року Генеральним директором ТОВ «Тайтен Машинері Україна» призначено Віталія Гузіеватого.
 
Юрій Алаторцев залишає компанію після п'яти успішних років роботи на цій посаді.
Спеціальна освіта - інженер-механік - Віталій отримав в ХНТУСГ ім. Петра Василенка, недавно доповнив її магістерським дипломом з бізнес-адміністрування в столичному НУБіП.

Віталій Гузіеватий має більш ніж 12 років досвіду роботи в сільському господарстві, з яких 8 років на керівних посадах. Найбільших успіхів Віталій досяг в технічній сфері: 4 роки він очолював інженерну службу в агрохолдингу «Агрокультура» (пізніше «Захід Агро МХП»), до цього працював на посаді інженера керуючої компанії агрохолдингу HARMELIA (нині Agro Generation).

Новий Генеральний директор добре знайомий з бізнесом «Тайтен Машинері» в Україні, адже з початку 2016 року очолював сервісну службу компанії. За цей час було створено сильну команду, відкрито 7 сервісних центрів, а продажу відділу збільшено в два з половиною рази.
Тому, маючи досвід роботи, як з боку аграрія, так і з боку сервісної компанії, він добре розуміє потреби агровиробників і клієнтів компанії «Тайтен Машинері Україна».

Керівництво компанії покладає великі надії на Віталія Гузіеватого як на енергійного, амбітного і системного керівника. Підкорятися він буде безпосередньо Манфреду Спендіру, регіональному директору підрозділу «Румунія & Україна».

«Віталій - кращий кандидат для майбутніх викликів. Його сильні управлінські якості, досвід і вміння знаходити спільну мову як з колегами, так і з клієнтами стануть ключем до нашого успіху », - переконаний Манфред Спендір.