З VSN-камерой ваш обприскувач може заробляти на 5% більше


01/15/2020

Підвищення продуктивності, мінімізація пошкодження врожаю та зменшення втоми оператора - ці фактори на сьогодні є перевагами системи Raven VSN ™, яка вже доступна в TITAN MACHINERY - офіційного дилера обладнання Raven.
 
Незважаючи на те, що сьогодні аграрії використовують автоматичне керування по використанню RTK сигналу, вони все одно стикаються з проблемою витоптиванія рядів, а деякі навіть практикують обробку просапних культур по діагоналі, витопчуючи при цьому 3-5% врожаю ... Саме для вирішення проблеми витоптування була розроблена камера Raven VSN ™.
 
 
Камера для автоматичного водіння дозволяє рухатися по полю швидше, але без збільшення ризику пошкодження врожаю. Оператор може сфокусуватися на процесі розпилення і можливих перешкод на горизонті для зменшення пошкоджень і простою техніки, а не постійно ловити ряд з острахом витоптати рослини, концентруючи всю увагу тільки на цьому.
 
Оператору досить заїхати в рядок, проїхати кілька метрів для розпізнавання, і натиснути один раз на віджет на моніторі - далі всю роботу зробить обладнання Raven. Оператору необхідно лише розгорнути обприскувач, заїхати в нові рядки, і система автоматично продовжить роботу без додаткових натискань.
 
За результатами тестування камери, досвідчені оператори рухалися на 6-8 км / год швидше, ніж при звичайній роботі без камери VSN ™. Якщо рухатися на 6 км / год швидше на 36-метровій штанзі - це дозволить збільшити продуктивність на 20 га / год. Звичайно, підвищення продуктивності буде мінливим, проте в поєднанні зі зменшенням витоптування і меншою втомою оператора - це виграш для всіх.
 
Подбайте про врожай вже зараз і зменшуйте витрати на 20-40 $ / га при обприскуванні з використанням камери Raven VSN ™!
 
 
За додатковою інформацією звертайтеся до наших консультантів за телефоном: +38 (067) 371-82-32