Найпотужніша оновлена серія тракторів Case IH Quadtrac 600 вже в Україні
Найпотужніша оновлена серія тракторів Case IH Quadtrac 600 вже в Україні
Найпотужніша оновлена серія тракторів Case IH Quadtrac 600 вже в Україні

Найпотужніша оновлена серія тракторів Case IH Quadtrac 600 вже в Україні


11/08/2022

Найпотужніша оновлена серія тракторів Case IH Quadtrac 600 прибуває на склади Тайтен Машинері Україна

Максимальна продуктивність, найскладніші завдання, для агрегатів з найбільшою шириною захвату, для роботи з мінімальним тиском на ґрунт і в умовах підвищеної вологості.

Оновлена лінійка тракторів Case IH Quadtrac 600 прибуває на склади Тайтен Машинері Україна.

Трактор має шарнірно-зчленовану раму, чотири траки з незалежним повним приводом кожного траку, рівномірний розподіл навантаження та найпотужніший в класі двигун. Що в сукупності з 16-ступеневою трансмісією з PowerShift дозволяє максимально ефективно реалізувати тяговий потенціал, без пробуксовок та з мінімальною витратою пального в розрахунку на гектар обробленої площі.

А ще – менші пошкодження структури ґрунту, менше ущільнення ґрунту, більш ранній вихід в поле та певна незалежність від зміни погодних умов, що надважливо в такі вологі сезони, як нинішній.

Трактор укомплектований системою точного землеробства AFS від компанії Case IH, що забезпечує контроль продуктивності, максимальний час роботи, а в результаті – збільшення Вашого прибутку за рахунок економії та швидкості виконання завдань.
Система автоматичного водіння AccuGuide та телематика AFS Connect дозволяють забезпечити максимальну точність та ефективність роботи. 
 
 ВАЖЛИВО: система xFill може компенсувати втрату сигналів RTK тривалістю до 20 хвилин під час повітряних тривог.

Ці машини прибудуть на склади Тайтен Машинері Україна протягом найближчого часу, що дозволить Вам оглянути трактор як ззовні, так і у кабіні, відчути усі його переваги та прийняти ґрунтовне рішення про придбання. Адже комплектацію та функціонал цього потужного помічника в господарстві складно переоцінити.
 
Важливою перевагою для співпраці з Тайтен Машинері Україна є наявність однієї з найбільших мереж сервісних центрів та складів запчастин по всій території України. Це дозволить тримати парк Вашої техніки у справному стані та вирішувати будь-які питання швидко та найбільш ефективно. Будьте спокійним, адже потужний трактор та надійний партнер завжди поруч.