«Бери, не підведе» - так говорять аграрії, які використовують дискатор SWIFTERDISC від BEDNAR
«Бери, не підведе» - так говорять аграрії, які використовують дискатор SWIFTERDISC від BEDNAR
«Бери, не підведе» - так говорять аграрії, які використовують дискатор SWIFTERDISC від BEDNAR

«Бери, не підведе» - так говорять аграрії, які використовують дискатор SWIFTERDISC від BEDNAR


03/16/2023

В час військової економіки та нестачі робітників, висока продуктивність, надійність та якість роботи техніки набула особливого значення. Така техніка дозволяє якісно виконувати поставлені завдання за обмежених ресурсів підприємства. Тому популярність універсальних дискових лущильників BEDNAR, які використовують протягом всього року від передпосівного обробітку до дискування після збирання врожаю, тільки зростає. Та не всі дискатори однакові.

Універсальні дискатори SWIFTERDISC від BEDNAR присутні в різній ширині захвату від 3 до 12 метрів, та вже завоювали велику популярність в Україні. Дані агрегати працюють в різних регіонах, умовах та виконують різні задачі. Зокрема, два господарства в Одеській та Рівненській областях вже кілька сезонів використовують універсальні дискатори SWIFTERDISC. Дані агрегати були придбані у офіційного дилера BEDNAR – компанії Тайтен Машинері Україна. Завдання, які ставились аграріями перед агрегатами – активне лущення стерні та якісний передпосівний обробіток ґрунту. 

Обробити 1000 га за сезон – найпростіше завдання!

«Це відмінна техніка, яка легко налаштовується, дуже добре працює та не ламається» – розповідає Віталій, ПП «Злагода», Одеська область. – «Мабуть один з кращих дискаторів на ринку. При цьому ціна дуже конкурентна. Для агрегату обробити 1000 гектарів за сезон – найпростіше завдання. Це була наша перша одиниця техніки BEDNAR, яку порадив придбати фахівець компанії Тайтен Машинері Україна. Я ще подивився відео-ролики про агрегат на Youtube, поміркував і вирішив брати. Агрегат отримали в короткий термін зібраним та готовим до роботи. Ми задоволені цією технікою і результатами, яких можемо досягти завдяки її роботі».

Вражає, що він має так багато опцій!

На Рівненщині у родинному господарстві «Розвазьке» для дискатора BEDNAR теж відразу знайшли роботу, хоч і до вибору підходили більш обережно та навіть прискіпливо. 

«Ми дивилися у бік різних виробників, – розповідає Тарас Ягодка, Керівник господарства. – Але коли детально оглянули агрегат й побачили в роботі, рішення було прийнято в той же день. Я цілком задоволений вибором, тому що впевнений, що це, мабуть, найкращий з дискових агрегатів, які існують на українському ринку. Вражає, що він має так багато опцій! Під свої ґрунти ми встановили додатково задній важкий сегментний коток. Агрегатом обробили вже більше тисячі гектарів, адже намагаємося максимально завантажити його роботою. Черговий плюс компанії Тайтен Машинері Україна за те, що порадили лущильник саме цього бренду. Ми працюємо з Тайтен з 2018 року, купували трактори CASE IH – надзвичайно задоволені сервісним обслуговуванням, ставленням до роботи та оперативністю реагування».

Універсальний дискатор BEDNAR SWIFTERDISC

Універсальна лінійка дискових лущильників SWIFTERDISC доступна з робочою шириною від 3 до 18 метрів, при цьому транспортна ширина на всіх не більше 3 метрів. Конструкція агрегатів забезпечує рівномірний розподіл ваги, а отже, високу стійкість агрегату та пов’язану з цим високу робочу швидкість, необхідну для максимально якісної та подуктивної роботи. Обладнані спеціальними агресивними А-дисками дискатори SWIFTERDISC гарно лущать стерню та подрібнюють рослинні рештки, також цей диск забезпечує якісну передпосівну підготовку без шиферності. Дискатори BEDNAR мають широкий спектр комплектацій, що дозволяє адаптувати агрегат саме до ваших умов роботи та технології обробітку.
 
Докладніше про опції та умови придбання ви можете дізнатися на сайті компанії Тайтен Машинері Україна.


Корисні матеріали:

Досвід з перших вуст - з дискатором SWIFTERDISC до кращого результату: https://youtu.be/ELPENl2KfBo

Універсальний дискатор SWIFTERDISC XO6000F. Все, що вам треба знати: https://youtu.be/SvtX-YjNDvc

Підписуйтесь, щоб залишатися в курсі актуальних новин: https://www.facebook.com/titanmachinery.ua