Жниварка зернова MacDon FD2™

Жниварки виробництва канадської компанії MacDon відрізняються від традиційних зернових жниварок використанням стрічкового транспортера замість шнека.

Таке технічне рішення дозволило значно знизити вагу жниварок і при цьому збільшити їхню ширину. Крім того, на жниварці MacDon використовується мотовило OrbitReel, що відрізняється від традиційного специфічною траєкторією руху пальців. У сукупності ці особливості дозволяють істотно підвищити продуктивність роботи та знизити втрати.

FD2 – це гнучка трисекційна копіювальна жниварка зі здвоєним або зтроєним мотовилом. Це дозволяє всій рамі жниварки, ножовому брусу і мотовилу слідувати контурам ґрунту як одному пристрою, згинаючись на відстань до 17 дюймів+ на кожному кінці і зберігаючи тісний зв'язок між мотовилом та ножовим брусом. Завдяки такій унікальній гнучкості, жниварки серії FD2 повторюють контури ґрунту та гарантують плавне, рівномірне подання рослинності в комбайн верхівками вперед, навіть при максимальному згині. +43,2 см (17”) *Порівняно з попередньою моделлю.

Система активної флотації від MacDon гарантує миттєве спрацьовування функції флотації жниварки FD2. Ця проста механічна система інтегрована в систему автоматичного керування висотою жниварки комбайна, але діє незалежно від неї. На систему припадає до 97% ваги жниварки. Завдяки цьому модель FD2 без зусиль проходить нерівності ґрунту. Миттєве спрацювання функції флотації дає можливість FD2 зрізати рослинність виключно близько до землі, не заграбуючи бруд. Постійно знаходячись майже на рівні ґрунту, FD2 ріже завжди чисто, точно, рівномірно.
Кваліфіковані фахівці TITAN MACHINERY UKRAINE регулярно проходять навчання від наших партнерів у Європі та готові надати Вам професійну підтримку і консультацію.
Ми також готові надати всю інформацію щодо техніки, яка представлена на нашому веб-сайті.
Будь-ласка, звертайтесь за номером телефону або за адресою електронної пошти: 0800-50-8080 / sales@titanmachinery.ua