Case IH Maxxum став найтитулованішим трактором виставки EIMA


11/13/2018

В рамках виставки (а саме, конкурсу EIMA International awards) трактор Case IH Maxxum 145 MultiController став переможцем відразу двох номінацій. Машину відзначили за найкращий дизайн (Design Award), і Maxxum отримав головну нагороду конкурсу, ставши «Трактором Року-2019».

Модель IH Maxxum 145 MultiController завоювала престижну нагороду «Трактор року 2019» завдяки своїм компактним розмірам, потужності та діапазонам можливостей трансмісій. Його поєднання функціональності та форми визначало фактори в назві «Кращий дизайн 2019».                                       

Як розповіли в прес-службі компанії, журі в першу чергу вразив новий 8-ступінчастий «напівавтомат» ActiveDrive 8; ергономічне бильце і джойстик Multicontroller; економічність машини. «А успіх моделі в номінації«Кращий дизайн 2019» підтвердив позитивний вплив недавнього оновлення продукту, метою якого було створити ідеальне поєднання стилю та функціональності» - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, трактори Case IH досить регулярно стають «Трактором року». У 2016 році ним став Case IH Optum 300, в 2014-му - Case IH Magnum 380 CVX.