CASE IH отримала три премії за інновації в сфері проектування сільгосптехніки


01/25/2019

Американське суспільство сільського господарства та біоінженерії (ASABE) спільно з Асоціацією виробників обладнання (AEM) опублікували список переможців щорічної премії інновацій AE50 2019. Дані нагороди присуджуються за найбільш інноваційні проекти року в області інженерних продуктів або систем для харчової та сільськогосподарської промисловості.

До числа переможців, в черговий раз потрапила компанія CASE IH з трьома новими розробками:
  • CASE IH AFS Soil Command - технологія розпізнавання ґрунту та агрономічного контролю
  • Пневматична сівалка Precision Disk 500 з двома стрілками (DS) з одночасним однопрохідним посівом і внесенням добрив
  • Комбайн Axial-Flow серії 250 з новою системою автоматизації AFS Harvest Command

Комбайни Axial-Flow серії 250 від CASE IH (моделі Axial-Flow 7250, 8250 і 9250) є лідерами галузі за своєю надійністю та ефективністю завдяки втіленим в них технологій, а саме: трансмісії з електронним перемиканням 2 діапазонів швидкості ходу, що направляють кожуха ротора, які регулюються автоматично, і поліпшеної конструкції корпусу похилої камери.                                                               Опціонна система автоматизації комбайна AFS Harvest Command проактивно аналізує та оптимізує продуктивність техніки для досягнення найвищої ефективності.

Технологія сенсорів AFS Soil Command допомагає виробникам долати невидимі перешкоди, дозволяючи їм повністю розкрити агрономічний потенціал поля при виконанні передпосівної культивації і створюючи ідеальне середовище для проростання насіння.

AFS Soil Command дозволяє точно виміряти і оптимізувати агрономічну якість посівного ложа прямо з кабіни трактора, дає операторам можливість своєчасно і легко здійснювати регулювання, позитивно позначиться на врожайності та дозволить знизити до мінімуму нерівномірність закладення і сходження насіння.

Пневматична сівалка Precision Disk 500DS економить час і зусилля, а також знижує виробничі витрати, дозволяючи операторам одночасно і окремо вносити насіння і добрива за один прохід. Precision Placement Knife™ оптимально закладає добрива на відстані 5 см від насіння, підвищуючи їх доступність для зростаючих рослин. Два ряди дисків з вертикальним ходом паралелограмної підвіски висіваючої секції в 50 см забезпечують ідеальне повторення поверхні землі, а знижена вага гарантує менше ущільнення ґрунту і більше доступної потужності для посіву на більш високих швидкостях.