CASE IH представляє оновлену лінійку комбайнів Axial-Flow 150


04/15/2020

Нові сільськогосподарські комбайни CASE IH серії Axial-Flow 150 дозволяють домогтися максимальної продуктивності навіть при найвищій врожайності.
Комбайни CASE IH Axial-Flow 6150, оснащені двигунами з максимальною потужністю в 409 к.с. орієнтовані на максимальну універсальність і гнучкість в прибиранні будь-яких культур. Всі технологічні рішення, реалізовані в цих машинах, націлені на досягнення високої надійності одночасно зі збереженням неперевершеної якості обмолоту і очищення. З огляду на важливість швидкості збирання в непередбачуваних погодних умовах, комбайни CASE IH серії Axial-Flow 150 оснащуються опціональною системою збільшення потужності двигуна при розвантаженні, дозволяючи розвантажувати бункер швидше.

Трансмісія з електронним перемиканням
Трансмісія оновлених комбайнів відрізняється більш простим управлінням, маючи при цьому більш широкий діапазон доступних швидкостей. Блокування диференціала з електронним управлінням і гідроприводом забезпечує новим машинам неперевершені характеристики при роботі в полі.
Під час збирання врожаю є можливість плавного перемикання між зниженим і підвищеним рядами трансмісії за рахунок використання в КПП спеціальних електромоторів. Укупі із збільшеною потужністю двигуна і більш широкими колесами це забезпечує комбайну впевнену роботу в найнесприятливіших польових умовах. Для руху по дорогах використовується друга передача, яка б знизила витрати палива і збільшує швидкість переміщення комбайна.

Унікальна система обмолоту і очищення 
Запатентована однороторна конструкція є головною особливістю комбайнів Axial Flow протягом багатьох років, причому інженери CASE IH постійно вносять поліпшення в дане рішення. Ротор AFX має функцію зміни конфігурації: залежно від культури і умов обмолоту можна використовувати прямі бичі, бичі з зубцями. А для ще більш ефективної адаптації і меншою втрати зерна використовуються регульовані напрямні лопатки кришки.

У нових комбайнах CASE IH серії Axial Flow 150 пропускна здатність додатково збільшена шляхом оптимізації кута обхвату підбарабання. Всі комбайни CASE IH оснащуються ротором з діаметром 762 мм, а кут обхвату модуля ротора саме на машинах серії Axial Flow 150 становить 156 градусів, що є найкращим показником в класі.