Досвід з перших вуст: ТОВ-ФІРМА "АГРО-ТРАК" з агрегатами BEDNAR на шляху до кращого результату
Досвід з перших вуст: ТОВ-ФІРМА "АГРО-ТРАК" з агрегатами BEDNAR на шляху до кращого результату
Досвід з перших вуст: ТОВ-ФІРМА "АГРО-ТРАК" з агрегатами BEDNAR на шляху до кращого результату

Досвід з перших вуст: ТОВ-ФІРМА "АГРО-ТРАК" з агрегатами BEDNAR на шляху до кращого результату


09/26/2022

Економіка диктує рішення. Обробити 2500 гектар землі, з мінімальними витратами пального і часу та максимальною якістю, заклавши потенціал наступного врожаю. ТОВ-ФІРМА "АГРО-ТРАК", яка працює на межі Рівненської та Хмельницької областей, починаючи агробізнес, користувалась орендованою та вітчизняною технікою. Підбираючи під свої ґрунти й культури спосіб обробітку та техніку, спробували чимало варіантів і зупинилися на обладнанні, яке вважають найкращим з огляду на технічні переваги, вартість та доступність сервісного обслуговування від Тайтен Машинері Україна. 
 
Першим агрегатом бренду BEDNAR був компактор SWIFTER – розповідає директор підприємства Михайло Подольський - ми відпрацювали три сезони і переконалися, що це правильний вибір! Жодних проблем чи поламок. Але час вимагав ще більш ефективних рішень. До вибору ми завжди підходимо ґрунтовно – розглядаємо та випробовуємо різних виробників, як вітчизняних, так і іноземних. Для нас ключовими факторами завжди є витрата пального, швидкість та якість обробітку. Ми вирощуємо зернові, олійні та бобові культури й, враховуючи особливості наших ґрунтів, шукаємо рішення, що буде ефективним та фінансово оптимальним, при цьому основною метою є якісне подрібнення решток. Обрати нам допомогла компанія Тайтен Машинері Україна, у якої раніше ми купували трактори Case IH. Тайтен - це професійна команда та відмінний сервіс. Ми обговорили варіанти і зупинилися на BEDNAR SWIFTERDISC XO 6000F, універсальному дисковому лущильнику. Як опції обрали агресивні диски збільшеного діаметру, які дозволяють працювати на глибину до 15 см. Нам поставили агрегат на місяць раніше домовленого терміну. Сьогодні ми вже працюємо, готуючи поле під озиму пшеницю після збирання ріпаку. Ще раз переконалися в якості техніки BEDNAR - агрегат витримує задекларовану швидкість, витрата пального в нас складає до 9 л/га, якість подрібнення решток нас повністю влаштовує. 

Складні часи вимагають ефективних рішень. В умовах, коли вартість продукції низька, але потрібно працювати, єдиним шляхом залишається оптимізація витрат та підвищення ефективності праці. Так лущильник став незамінним помічником у господарстві, за один прохід проводячи лущення стерні та передпосівну підготовку. Агрегат, що здатен працювати цілодобово, високопродуктивно на глибину 14-15 см з середньою витратою пального від 4 до 9 л/га в залежності від умов роботи.

Нас влаштовує якість та продуктивність. За добу ми обробляємо мінімум 100 гектар – розповідає Олександр Хміль, заступник директора ТОВ-ФІРМА "АГРО-ТРАК" - В нас була основна задача – виробити поле після збирання ріпаку, і нам потрібна була висока продуктивність. До цього працювали різними аналогами, але вони себе не показали так добре, як SWIFTERDISC в плані витрати пального та швидкості обробітку. Із ним легко підготуватися до обробітку, його швидко налаштовувати, і агрегат не має зайвих масльонок. Ми дуже задоволені! 

Оператор відмітив ще одну зручну особливість дискатора – його стійкість та легку роботу на високій швидкості, навіть на схилах. Такий результат досягається завдяки задніх котків, що розміщені у шаховому порядку. Вони також гарно вирівнюють поверхню ґрунту, що важливо під час передпосівної підготовки. Також свою роль відіграє й дишло з гідроциліндром, що поліпшує копіювання рельєфу та зменшує механічні ударні навантаження на підвіску трактора. Інтегрована транспортна вісь та міцна конструкція рами оптимально розподіляють вагу агрегату, стабілізують його і дозволяють працювати на великій швидкості. Система Twin-Disc, два диски кріпляться на одній робочій стійці, сприяє рівномірному обробітку по всій ширині захвату та забезпечує гарну прохідність рослинних решток. 

Сьогодні підприємство розглядає поповнення лінійки технікою BEDNAR в своєму господарстві, адже цього року посіяли на 10% більше, тож для отримання гарних результатів потрібно вдосконалюватись. У Тайтен Машинері Україна було додатково придбано дисколаповий агрегат BEDNAR ACTROS 4000 RO. Цей агрегат виконує кілька операцій за один прохід. Два передніх ряди дисків забезпечують відмінне підрізання та ретельне перемішування пожнивних решток з ґрунтом, а два ряди стійок - інтенсивно розпушують ґрунт на глибину до 35 см. Робота з таким агрегатом потенційно заощаджує власникам до 30% ресурсів. 

Директор ТОВ-ФІРМА "АГРО-ТРАК" відмічає, що задоволений співпрацею із Тайтен Машинері Україна – «Здебільшого позитивно впливають такі фактори, як от доступність сервісної служби, яка знаходиться поруч та пропонує професійні послуги вчасно і за кращою ціною, постійна наявність запасних частин на складах компанії, а також чіткість у співпраця з фахівцем з продаж техніки, порядність та професійний підхід менеджменту компанії до управління». 

Тайтен Машинері Україна пропонує своїм Клієнтам техніку світових лідерів, сервісне обслуговування найкращими кваліфікованими інженерами, розгалужену сітку складів запасних частин та Дилерських Центрів по всій території України, а також європейській підхід у веденні бізнесу.