Економіка прибутку: завдяки чому ФГ «Златар» отримали кращий врожай
Економіка прибутку: завдяки чому ФГ «Златар» отримали кращий врожай
Економіка прибутку: завдяки чому ФГ «Златар» отримали кращий врожай

Економіка прибутку: завдяки чому ФГ «Златар» отримали кращий врожай


12/13/2022

Врожай вище запланованого означає додаткові гроші для підприємства. В критичний рік фермерське господарство «Златар» Вінницької області на експериментальній ділянці в 200 га отримали врожай, що на 4 ц\га вище планових результатів. При цьому в технологічному ланцюгу особливих змін не було, крім одного інструменту – сівалки. Так експериментальний посів сівалкою BEDNAR OMEGA OO 6000FL в 2021 році допоміг результатом у критичному 2022 році. Тепер сівалка зайняла важливе місце в парку техніки підприємства і цьогоріч має розширені задачі, бо підтвердила свою ефективність.
 
Ми працюємо із зерновими та технічними культурами. – розповідає Олег Джог, голова ФГ «Златар», в обробітку якого 1200 Га – я обирав сівалку з шириною міжряддя 12,5 сантиметрів, щоб збільшити площу живлення рослин. Сівалку порадила компанія Тайтен Машинері Україна, з якою працюю уже більше 10 років. Сподобалася цінова політика, що зараз найголовніше в цій ситуації. Під свої ґрунти взяли комплектацію з А-дисками (агресивними дисками) та переднім гумовим котком Frontpack. Перший посів, 200 гектарів, показав правильність вибору. Сходи були дружні, ідеальні. А різниця «на бункері» з сівалками, що досі були в господарстві, склала 4 центнери з гектару на користь OMEGA. 
 
Універсальна сівалка OMEGA OO 6000FL дозволяє одночасно здійснювати посів та вносити добрива, має паралелограмні сошники, висівний апарат ALFA DRILL, легко керується та повністю сумісна з ISOBUS. Уся конструкція створена так, щоб забезпечити максимальну рівномірність та глибину заробки насіння. Має набір опцій, що дозволяє кожному агроному адаптувати її під свої задачі та ґрунтово-кліматичні умови. 

Хороші сходи, хороша заробка насіння, легко налаштовується, надійна – розповідає Анатолій Куций, головний агроном ФГ «Златар», - відмінна підготовка ґрунту і насіннєвого ложа. Ми задоволені вибором. 

Поставку та сервісне обслуговування сівалки здійснює компанія Тайтен Машинері Україна, офіційний дилер BEDNAR.