На День агротехнологій продемонстровані рішення для обробки ґрунту


05/21/2018

17 травня в Київській області пройшов День агротехнологій, присвячений сівалкам і ґрунту.

Захід організували Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з агентством UCABevent. В ході Дня агротехнологій фахівці TITAN MACHINERY продемонстрували в роботі гусеничний трактор CASE IH Quadtrac 500 з дисковою бороною Case IH True-Tandem 335 VT.

CASE IH Quadtrac 500 - це надпотужні трактор, оснащений унікальною системою гусеничного ходу. Система Quadtrac передбачає використання чотирьох незалежних гусеничних двигунів, які забезпечують неперевершене тягово-зчіпне зусилля, плавність руху та універсальність. Саме використання чотирьох гусениць замість двох дозволяє максимально повно використовувати весь тяговий потенціал трактора і при цьому уникнути надмірного ущільнення ґрунту.

Дискова борона True-Tandem 335 VT призначена для основного обробітку ґрунту, підготовки ґрунту до посіву або внесення хімічних добрив. Всі моделі оснащені ексклюзивними дисками Case IH зі сталі марки Earth Metal.

Особливостями агрегату є те, що працює він на невелику глибину - 2,5-7,5 см і не вимагає великих дисків (на ньому встановлені диски діаметром 51 см). Невеликі диски і невелику відстань між ними дозволяють максимально ефективно і рівномірно подрібнити рослинні залишки і перемішати їх з ґрунтом.