Перший трактор Optum AFS Connect розпочав роботу на українських ланах
Перший трактор Optum AFS Connect розпочав роботу на українських ланах
Перший трактор Optum AFS Connect розпочав роботу на українських ланах

Перший трактор Optum AFS Connect розпочав роботу на українських ланах


10/20/2022

Перший в Україні трактор Case IH з оновленої серії Optum AFS Connect, потужністю 300 кінських сил, розпочав роботу на ланах Закарпатської області. Він був поставлений в комплектації Professional компанією TITAN MACHINERY UKRAINE, яка є офіційним дилером техніки Case IH. Дана комплектація має усі необхідні інструменти для роботи з системами точного землеробства та має розширені можливості, що дозволять при комплексному підході значно оптимізувати витрати та заощадити ресурси. 
 
Трактор доступний в трьох варіантах потужності: 250, 271 та 300 кінських сил, та двох комплектаціях – ADVANCED та PROFESSIONAL. Обидві комплектації отримали оновлену кабіну DELUXE з підвищеним рівнем комфорту та увесь набір інструментів, щоб працювати з вищою продуктивністю в світі сучасних технологій та повною інтеграцією в Advanced Farming Systems (AFS). 

Чим особливий цей трактор?
  • Новий підлокітник Multicontroller: легко програмується та дозволяє працювати з максимальною продуктивністю. Має подібні функціональні можливості з тракторами серій Magnum та Steiger.
  • Монітор AFS Pro 1200, з чіткою структурою моніторингу і налаштування трактора, чотирма відеовходами і можливістю підключення бездротової камери на навісному обладнанні. 
  • Приймач AFS VectorPro, що забезпечує надійне позиціонування для кращої в своєму класі продуктивності. 
  • Система автоматичного водіння AccuGuide та AFS AccuTurn Pro, що запобігають дублюванню, зменшують втомлюваність оператора та пришвидшує розвороти на краю поля. 
  • Новий модуль обробки та підключення (P&CM), що забезпечує віддалену сервісну підтримку, віддалений перегляд дисплея та бездротове оновлення програмного забезпечення. 
  • Телематика AFS ConnectTM, що дозволяє онлайн відстежувати параметри роботи.  
  • Оновлена трансмісія CVXDrive™, що працює в єдиній системі з двигуном та за рахунок APM (Auto Power Management) - працюють в оптимальному режимі, зменшуючи витрату пального. 
 
Окрім того трактор має підвищений рівень безпеки, так як оснащений запатентованою системою стабілізації при русі з причепом. Як доводить практика, навіть недосвідчені оператори швидко опановують трактор, а хибні налаштування легко виправляються дистанційно за допомоги віддаленої сервісної підтримки, яку здійснює компанія Тайтен Машинері Україна.