Посівний комплекс KUHN ESPRO: невибаглива потужність
Посівний комплекс KUHN ESPRO: невибаглива потужність
Посівний комплекс KUHN ESPRO: невибаглива потужність

Посівний комплекс KUHN ESPRO: невибаглива потужність


04/12/2024

Посівні комплекси KUHN ESPRO – це висока продуктивність та незначні вимоги до потужності трактора.

Дані машини призначені для мінімального або нульового обробітку з одночасним внесенням добрив у міжряддя або рядок. Універсальність та невибаглива потужність (від 100 к. с.) стали можливі завдяки простим і зручним регулюванням для оператора, а також низці сучасних електронних рішень. Зокрема:

  • Швидкісний та відмінний посів із сошниковим брусом CROSSFLEX: два ряди дисків відкривають рядок і забезпечують якісне закладення поживних залишків. Сошники, що встановлюються за допомогою поліуретанових блоків на фасонній трубі, гарантують постійний тиск і точну сівбу.
  • Посівний комплекс легко тягнути за трактором: притискні колеса, зміщені вперед-назад один відносно одного, запобігають утворенню земляного валу перед висівними секціями.
  • Зручне управління з місця оператора за допомогою ISOBUS-терміналів: керування секціями, модуляція норми за допомогою карт чи датчиків біомаси, допомога у водінні. Також можливе підключення однієї або двох камер.
  • Розумне керування на смузі розвороту: для швидкого і простого виконання поворотів у термінали інтегровано автоматизовану попередньо запрограмовану послідовність розвороту на краю поля.
  • Передні робочі диски, глибина висіву та тиск на сошника швидко та легко регулюються додаванням кліпс до гідравлічних циліндрів.

KUHN ESPRO – це універсальні та гнучкі посівні рішення!

Завдяки великій місткості бункера (2500-5500 л) посівний комплекс ESPRO з робочою шириною 3-8 м повністю задовольняє потреби як великих ферм, так і маленьких господарств. Можливість висіву на швидкості до 17 км/год дозволяє ефективно використовувати короткі «погодні вікна». Також секції CROSSFLEX є гарантією того, що точність висіву буде максимальною. Це високотехнологічна ISOBUS-сумісна машина, яка дозволяє значно спростити управління роботою й обміном даних між посівним комплексом та комп’ютером трактором.

KUHN ESPRO потребує нижчої потужності для досягнення вищої продуктивності!

Микола Нагнатов, ПП «Клекотинське» (с. Клекотина Шаргородського р-ну Вінницької обл.)
«KUHN ESPRO 6000 RC агрегатується в нашому господарстві уже другий рік. Він висіває широкий спектр культур: від ріпаку та пшениці до гороху та гірчиці. Навіть люцерну спробували висівати – і отримали дивовижні та якісні сходи!
Даний агрегат високопродуктивний. В день ми висіваємо 50-60 га, для нас це дуже добре. Раніше ми таку площу покривали лише за допомогою трьох сівалок. І людей для обслуговування, відповідно, потребуємо в рази менше. Дуже зручно те, що з посівом основної культури ми можемо в рядочок вносити й мінеральні добрива. KUHN ESPRO 6000 RC працює прямолінійно та акуратно.

Точнішої та якіснішої сівалки я в своїй діяльності ще не бачив.»