TITAN MACHINERY приняла участие в выставке АГРО 2018


06/12/2018

На виставці АГРО 2018, компанія TITAN MACHINERY продемонструвала оновлений аплікатор Fast 1860, найпотужніший трактор Case IH - 600-сильний Quadtrac, топову модель обприскувача Case IH - Patriot 4430, найбільший перевантажувач Unverferth, потужний гусеничний зернозбиральний комбайн Axial-Flow 9240 і техніку для ґрунту.

Почнемо з гусеничного зернозбирального комбайна Axial-Flow 9240. Це - один з найпотужніших комбайнів на ринку - флагман серії. Axial-Flow 9240 оснащується двигуном FPT Cursor 16 (Tier II) обсягом 15,9 л і потужністю 634 к.с. Унікальна однороторна технологія обмолоту і сепарації Axial-Flow є ключовим елементом комбайнів Case IH. Моделі нової 240-ї лінійки отримали посилений ротор ST діаметром 762 мм з 72 молотильними бичами, а також спеціальними бичами і конусом посиленої конструкції.

Самовирівнююча система очищення компенсує нахил до 12% для збільшення потужності при роботі на схилах. Площа очищення становить 8,59 кв.м.  Вивантаження вмісту бункера об'ємом 14 400 л відбувається менш ніж за 2 хвилини. При чому вивантаження можна здійснювати навіть під час руху.

Контроль роботи здійснюється за допомогою кольорового сенсорного монітора AFS Pro 700 (датчики врожайності та вологості), опційно можлива установка автопілота, системи GPS навігації і картографування.

Це єдиний в своєму роді комбайн, який має і реверс похилої камери, жатки, і реверс ротора. Комбайн відмінно себе показує в складних умовах роботи завдяки унікальному гусеничного приводу.

Axial-Flow 9240 укомплектований жаткою MacDon FD140, яка дає можливість працювати на всіх культурах, і, по суті, одна - замінює три жатки (може прибирати ріпак, сою, будь-яку ранню культуру).

Друга флагманська новинка - аплікатор для внесення рідких добрив Fast 1860. В Україні доступні як гусеничні, так і колісні версії. У цьому році на виставці Агро-2018 представили саму продуктивну версію агрегату. Аплікатор дозволяє економити на внесення добрив близько 25-30%, при цьому за рахунок внесення в землю - рослина гарантовано отримує азот, що додатково позначається на врожайності.

До сезону - 2018 року аплікатор отримав нову штангу, нову раму, які дозволяють агрегату бути більш швидкохідним, і робити мінімальне міжряддя для ранніх культур в 25 см.

Наступний експонат: самохідний обприскувач Patriot 4430 - найбільший в лінійці. Обсяг бочки становить 4,5 куб.м, штанга - 36 м.                           

Компонування обприскувачів Patriot відрізняється центральним розміщенням бака для робочої рідини, забезпечує рівномірний розподіл навантаження на осі, незважаючи на ступінь його заповнення. В результаті обприскувач має надзвичайну стабільність руху без зайвого ущільнення ґрунту.

Для поліпшення утримання стабільності обприскувача і штанги використана система активної підвіски, яка автоматично реагує на тиск в підвісці кожного колеса. Штанга обприскувача також має свою підвіску, яка добре утримує її на заданій оператором висоті і забезпечує захист від різких коливань.

Ця високопродуктивна машина комплектується проставками для збільшення кліренсу.

Наступна флагманська новинка - бункер американської фірми Unverferth. Бункер здатний вивозити урожай з поля в самих екстремальних і складних умовах.                                                     

Обсяг бункера становить 70 куб.м., що дозволяє перевозити в середньому 50-55 тонн вантажу. Unverferth укомплектований вагами, які дають можливість контролювати кількість врожаю, що вивозиться. Вивантажується бункер всього за 2 хвилини: в 1 хвилину вивантаження становить до 25 тонн. Широкі і довгі гусениці дають можливість не тонути і не розривати каркас. Таке рішення знижує ущільнення ґрунту в порівнянні з колісним варіантом, практично не залишає борозен, що потім відбивається на якості обробки ґрунту як восени, так і навесні.

Крім того, компанія представила лінійку тракторів CASE IH Farmall JX 110, PUMA 210 і 225, Maxxum 125, Magnum 340 і гусеничним трактором Quadtrac 600, ґрунтообробну техніку CASE IH True-Tandem 335 VT, 12-ти корпусний плуг Gregoire Besson SPSL B9, і багато іншого.

На окремій експозиції були представлені оригінальні запасні частини та комплектуючі CNH Industrial.

Також, на стенді була представлена будівельна техніка CASE CE екскаватор-навантажувач 695ST і580 ST, а також міні-екскаватор СХ18.