TITAN MACHINERY взяла участь в Битві Агротитанів 2018


07/11/2018

Компанія TITAN MACHINERY традиційно взяла участь в Битві Агротитанів, яка пройшла з 4 по 5 вересня в Київській області.

В ході демонстрацій, гості побачили в роботі гусеничний трактор CASE IH Quadtrac 500 з глибокорозпушувачем Ecolo Tiger 875 і трактор Magnum 380 CVT з дисковою бороною Case IH True-Tandem 335.

Сase IH Quadtrac 500 - це надпотужний трактор, оснащений унікальною системою гусеничного ходу. Система Quadtrac передбачає використання чотирьох незалежних гусеничних двигунів, які забезпечують неперевершене тягово-зчіпне зусилля, плавність руху та універсальність.

Глибокорозпушувач Ecolo Tiger 875 має незалежне гідравлічне управління Х-подібною дисковою рамою забезпечує гнучкість налаштувань в залежності від розмірів і щільності пожнивних залишків незалежно від встановленої глибини обробки лапами. Диски діаметром 610 мм мають товщину 6,4 мм і розташовані на відстані 380 мм один від одного. Диски встановлені на індивідуальних С-подібних пружинних стійках, тому вони менше піддаються пошкодженню від попадання на тверді перешкоди.

CASE IH Magnum Rowtrac 380 CVT оснащується 8,7-літровим двигуном потужністю 380 кінських сил і надійною напівавтоматичною трансмісією Full PowerShift, що в поєднанні з неперевершеним рівнем комфорту виводить цей трактор на якісно новий рівень.

Дискова борона True-Tandem 335 VT застосовується при не глибокій обробці (до 10 см), подрібненні і перемішуванні грудок, а також вирівнювання рельєфу поля. Агрегат швидко подрібнює і рівномірно розподіляє важкі та тверді пожнивні залишки, а також обробляє і вирівнює ґрунт створюючи найкращі умови для посіву.

Крім того, фахівці TITAN MACHINERY продемонстрували в роботі зернозбиральний комбайн CASE IH Axial-Flow 9240 з кукурудзяною жаткою Case IH 2112. Дана модель оснащується двигуном FPT Cursor 16 (Tier II) обсягом 15,9 л і потужністю 634 к.с.

Також, відвідувачі нашого стенду познайомилися з тракторами CASE IH Farmall JX 110, Maxxum 125 і Magnum 340 і аплікатором для внесення рідких добрив на гусеничному ходу FAST 8218.