У Львові відкрився перший в Україні сервісний центр CASE Construction


11/10/2018

Нагадаємо, на виставці Агро-2018 в Києві, компанія TITAN MACHINERY представила техніку нового для себе сегменту. Йдеться про будівельну техніку CASE Construction. Тоді був показаний фронтальний навантажувач WL821, екскаватор-навантажувач 695ST та міні-екскаватор СХ18.

Однак це був лише перший видимий крок TITAN MACHINERY в поверненні техніки CASE Construction на ринок України. І наступний не змусив себе чекати: 8 листопада, відбулося відкриття першого в Україні сервісного центру техніки CASE.

Важливість події для ринку України, а також обох компаній-учасниць була підкреслена і представницькою делегацією: захід відвідали (і активно в ньому приймали участь) віце-президент CASE CE в регіоні EMEA Хосе Квадрадо, віце-президент TITAN MACHINERY в Європі Крістіан Міттердорфер, Генеральний директор TITAN MACHINERY UKRAINE Юрій Алаторцев, безліч гостей з Європи та Америки.

"Над виходом техніки CASE на ринок України обидві компанії - і CASE CE і Titan Machinery - працювали вже два роки. І найважливішим фактором у плані - було не тільки налагодження продажів техніки, а й забезпечення якісного сервісного обслуговування." - зазначив Хосе Квадрадо.

"Філософія CASE CE ґрунтується на трьох китах - продукції, сервісі та партнерській мережі дилерів. Партнер повинен розділяти цінності та місію компанії, і саме такого партнера вони знайшли зараз в особі TITAN MACHINERY UKRAINE." - додав пан Квадрадо.

Площа сервісного центру складає близько 800 м2, а його можливості дозволяють обслуговувати всю лінійку техніки CASE Construction.

Серед оснащення - і револьверна установка для ремонту двигуна і КПП, і преси, і безліч іншого спеціалізованого обладнання.

Крістіан Міттердорфер, зазначив, що в компанії велика увага приділяється навчанню персоналу. І для сервісного центру у Львові вдалося зібрати команду висококласних фахівців, які також пройшли навчання і підвищення кваліфікації.                                                А досвід роботи у TITAN MACHINERY з CASE і CASE IH не маленький - компанія представляє техніку в Німеччині, Румунії, Болгарії, Сербії (зрозуміло, це не рахуючи понад 100 представництв на Північноамериканському континенті).

Як розповів Юрій Алаторцев, Генеральний директор TITAN MACHINERY UKRAINE - у Львові відкрився перший, але далеко не останній центр CASE Construction в Україні. Вже дуже скоро будуть відкриті нові центри в Одесі та Дніпрі. В цілому ж, центри будуть відкриватися в багатьох областях України. А що стосується наявності запчастин, то вже на сьогоднішній день у TITAN MACHINERY працює 16 складів, які налічують понад 14 тис. найменувань.

У планах компанії - в 2019 році реалізувати не менше 50 одиниць будівельної техніки CASE. Цьому сприятимуть як заходи з популяризації бренду в Україні, так і ексклюзивні програми фінансування.