У Рівному відкрився новий дилерський центр TITAN MACHINERY


09/24/2018

20-го вересня 2018 року компанія TITAN MACHINERY UKRAINE, відкрила новий дилерський центр з продажу техніки CASE IH в Рівному.

Урочисте відкриття відбулося на території нового комплексу. На заході були присутні керівники компаній CASE IH і TITAN MACHINERY, партнери та клієнти компаній.

Зокрема, вітальне слово висловили віце-президент CASE IH, відповідальний за регіон EMEA (Європа, Середній Схід, Африка), Тьєррі Панадерія; віце-президент TITAN MACHINERY EUROPE, Крістіан Міттердорфер; генеральний директор TITAN MACHINERY в Україні, Юрій Алаторцев.

Виступаючі привітали CASE IH і TITAN MACHINERY з новим етапом розвитку на українському ринку і побажали процвітання та успіху в спільному бізнесі. Віце-президент CASE IH, Тьєрі Панадерія зазначив, що CASE IH виробляє надійне та якісне обладнання, але бренд може бути успішним лише в тому випадку, коли дилери забезпечать наших клієнтів оптимальним рівнем обслуговування і присутності на ринку.

«У CASE IH ми прагнемо забезпечити кращий рівень обслуговування наших клієнтів. Ця мета досягається за рахунок високо інноваційних продуктів, а також шляхом розвитку нашої професійної дилерської мережі», - говорить Тьєррі Панадерія, віце-президент компанії CASE IH. - «Ось чому ми дуже пишаємося тим, що разом з компанією TITAN MACHINERY оголошуємо про відкриття цього нового дилерського центру CASE IH. Компанія TITAN MACHINERY зарекомендувала себе як високопрофесійний, надійний та орієнтований на клієнта дилер, і ми сподіваємося, що такий підхід буде тривати і в майбутньому. Сьогодні відкриття нового дилерського центру в Рівному свідчить про послідовність успішного і налагодженого партнерства між двома компаніями. Але це також демонструє наш намір посилити позиції на українському ринку».

Будівля, відкрита компанією TITAN MACHINERY, передбачає офіси з продажу техніки CASE IH, обладнані майстерні для обслуговування та ремонтів, склади запасних частин. Тут клієнти можуть отримати повну інформацію та підтримку по системам точного землеробства AFS та оглянути новинки техніки на виставковому майданчику.

Загальна площа нового Рівненського центру 5500 кв.м., включаючи будівлі складу, майстерень та офісу 3100 кв.м. Безпосередньо сервісна зона становить 650 кв.м, а складські приміщення - близько 300 кв.м.

Відкриття дилерського центру в Рівному - це закладка нової бази для подальшого зростання та генерації довгострокових можливостей для бізнесу клієнтів CASE IH в Україні. У компанії впевнені, що вже найближчим часом користувачі техніки CASE IH відчують позитивний ефект, комфорт і користь від функціонування ще одного дилерського офісу CASE IH в Україні