XAG - НОВИЙ БРЕНД В ПОРТФЕЛІ ТАЙТЕН МАШИНЕРІ


02/02/2022

Тайтен Машинері Україна іде за напрямком активного розвитку у сфері сучасних технологій точного землеробства, щоб надавати нашим Клієнтам найкращі рішення для планування висіву, розрахунку норм внесення добрив та засобів захисту рослин, більш точного передбачення врожайності та фінансового планування. 

Реалії сучасного аграрного бізнесу пов’язані з динамічними змінами інструментів для інноваційних методів рільництва. Однією з таких новинок є дрони-оприскувачі.

Тайтен Машинері Україна із великим задоволенням повідомляє про підписання офіційного дилерського контракту з виробником агродронів під брендом XAG. Основна мета виробника – побудова світового сільського господарства на засадах достатку, різноманіття та безпеки харчових продуктів. Сьогодні бренд XAG представлено у 42 країнах світу. 

Українські аграрії швидко реагують на технологічні та ефективні рішення, які пропонують виробники, а отже агродрони мають високий потенціал для розвитку. За статистикою у 2021 році в п’ять разів більше господарств почали використовувати дрони, що показує високий рівень довіри аграріїв до новинок та їх готовність до розвитку та вдосконалення процесів, пов’язаних із захистом посівів та екологічним землеробством.

Дивлячись у майбутнє, Тайтен Машинері Україна бачить стратегічно важливим наявність в своєму портфелі бренду XAG для комплексного забезпечення своїх Клієнтів провідними рішеннями ефективного землеробства.