День поля «Агро Вінниця» зібрав тисячі аграріїв зі всієї України.
День поля «Агро Вінниця» зібрав тисячі аграріїв зі всієї України.
День поля «Агро Вінниця» зібрав тисячі аграріїв зі всієї України.

День поля «Агро Вінниця» зібрав тисячі аграріїв зі всієї України.


10/03/2023

День поля «Агро Вінниця» зібрав тисячі аграріїв зі всієї України. 

У Вінниці відбулася масштабна подія цієї осені – День поля «Агро Вінниця». Подія вперше проходить у форматі дня поля на чималій за площею експозиційній ділянці.  

Протягом двох днів 20 та 21 вересня на околицях міста над Бугом відбулися видовищні демонстрації сучасної техніки від світових та українських виробників. У демо-показі були задіяні близько 20 одиниць техніки.

Агро Вінниця стала місцем де можна одночасно дізнатися про інноваційні рішення в сфері обробітку ґрунту, збирання врожаю, захисту рослин, а також дослідження в галузі живлення рослин. Тому наша компанія не могла оминути даний захід. 

На нашому виставковому стенді відвідувачі змогли ознайомитись з наступними причіпними агрегатами із широкого переліку можливих варіантів: 

1.      Універсальна сівалка для різних культур BEDNAR OO6000FL – відзначається неперевершеною легкою конструкцією, дисковою робочою секцією та широким рядом додаткового обладнання, включно з двома варіантами міжряддя – 12,5 або 16,7 см. Проводить посів з одночасним внесенням добрив або ж висів кількох культур за один прохід.

2.      Глибокорозпушувач BEDNAR TERRALAND 3000R HD Profi - це агрегат для глибокого обробітку ґрунту на глибину до 65 сантиметрів. У порівнянні з агрегатами TERRALAND TN, модель TN_PROFI включає два ряди ріжучих Cutter дисків, встановлених за задніми кільчастими котками. В модельний ряд глибокорозпушувачів TERRALAND TN_PROFI входять агрегати з робочою шириною 3 та 4 метри. За один прохід ці агрегати можуть ефективно розпушити ґрунт, перемішати рослинні рештки, подрібнити грудки та підготувати ідеальну структуру ґрунту для посіву.

3.      Смуговий глибокорозпушувач BEDNAR TERRASTRIP ZN 8/70-75 - це спеціально розроблений на базі TERRALAND глибокорозпушувач. Висока міцність рами дозволяє проводити смуговий обробіток ґрунту на глибину до 55 см. TERRASTRIP ZN виробляється зі складною і нескладною рамою. Нескладна версія агрегату призначена для смугового обробітку з міжряддям 45-51 см, а складна версія – для міжряддя 70-75 см.

4.      Однокамерний причіпний бункер для внесення добрив та насіння за один прохід BEDNARFERTI-CARTFC 3500 - бункер в першу чергу призначений для внесення добрив в профіль ґрунту за допомогою ґрунтообробних агрегатів, таких як універсальні культиватори FENIX FN, глибокорозпушувачі TERRALAND TN або TERRASTRIP ZN. Його також можна використовувати для посіву в комбінації з навісною сівалкою CORSA CN. Герметична конструкція забезпечує якісне внесення навіть при великій кількості добрив.

 
 Окрім досить широкого спектру техніки Тайтен Машинері Україна також продемонстрували систему автоводіння T-Line PRO TRACK. Наразі при купівлі системи, встановлення безкоштовне. Акція триває до 31.10.2023. 

 
Також були представлені вже знайомі всім системи точного землеробства Raven та дрон-обприскувач XAG V40
 
Техніка, сервіс, оригінальні запчастини та інноваційні рішення для точного землеробства – все це пропонує компанія Тайтен Машинері Україна для гармонійного розвитку Вашого аграрного господарства та досягнення найкращих фінансових результатів! 
 
 
Зателефонуйте нам за номером 0 800 50 80 80, щоб дізнатися більш детальну інформацію та отримати найкращу пропозицію на ринку.
 
Будьте завжди в курсі подій, новинок та пропозицій компанії Тайтен Машинері Україна - підписуйтесь на сторінку Facebook: https://www.facebook.com/titanmachinery.ua/
 
 
Слідкуйте за появою нових вакансій для фахівців аграрної галузі на LinkedIn-профілі компанії: https://www.linkedin.com/company/17887036/admin/