Причіпний обприскувач Kuhn Metris 4102™

Серія
Обприскування саме у потрібний момент за допомогою високоефективної машини має важливе значення для отримання максимальної результативності застосовуваного продукту. Швидке застосування за допомогою простої і надійної машини – це запорука безпеки та ефективності. Завдяки оптимізованим налаштуванням обприскувач METRIS 2 повністю відповідатиме цим вимогам.

Тож тепер можна обробити 100 га до обіду! Обприскувачі METRIS 2 дають змогу діяти швидко, коли складаються найсприятливіші умови! Обприскувачі METRIS 2 забезпечують високу продуктивність роботи: гнучкість – 4 рівні підвіски, литий під тиском бак з поліетилену, який легше промивати, ергономічність роботи для максимального захисту при обприскуванні!

Маючи довжину від точки зчеплення до осі 4,40 м та висоту 3,40 м (зі штангою 36 м), обприскувач METRIS 2 є надзвичайно компактною машиною. Невелика довжина машини дає змогу легкого маневрування на розворотній смузі, це поліпшує точність обприскування та обмежує пошкодження рослин. Така конструкція також полегшує вихід на поле і роботу заднім ходом у кутах.

Форма бака спеціально розроблена для інтеграції штанги в загальні розміри, а також для обмеження загальної висоти при складанні штанги. Трисекційні штанги LEA3, RHA3S та RHA3 інтегровані в обриси машини та не контактують з кабіною трактора. Мала висота причіпного обприскувача METRIS 2 підвищує його стійкість під час транспортування, забезпечуючи комфорт та безпеку руху по дорозі.

Добра стійкість машини під час роботи має критичне значення для близькості штанги до цілі. Стійкість машини є важливим чинником досягнення цієї мети. METRIS 2 має чотири рівні підвіски, а це дає змогу підтримувати стабільність машини та забезпечує ідеальний стан підвіски на дорозі й у полі.

Підвіска тягового бруса захищає трактор та водія від будь-яких рухів машини. Під час транспортування зі складеною штангою всі рухи поглинаються.

Вісь, оснащена підвіскою з поліуретановими амортизаторами, захищає машину від нерівностей поверхні на дорозі й у полі. Вісь з підвіскою означає довший термін служби машини! Загальна стійкість машини під час роботи також дає змогу тримати штангу якомога ближче до цілі, «згладжуючи» нерівності поверхні. Стійкість штанги починається з доброї підвіски осі!

Характеристики

Об'єм бака, л 3200 - 4100
Ширина штанги, м 18 - 38
Довжина зчіпної сережки - вісь, м 4,4
Колія (в залежності від колес), м 1,5 - 2,25
Габаритна ширина, м 2,55
Транспортна висота, м 3,35
Робоча висота штанг (в залежності від колес), м 0,5 - 2,25
Вага в порожньому стані, кг 2800 - 4050
Регулювання CANBUS / ISOBUS
Підвіска шасі Strathane
Підвіска штанги EQUILIBRA
Копіювання сліду Вісь (опція)
Точне впорскування AUTOSPRAY
Кваліфіковані фахівці TITAN MACHINERY UKRAINE регулярно проходять навчання від наших партнерів у Європі та готові надати Вам професійну підтримку і консультацію.
Ми також готові надати всю інформацію щодо техніки, яка представлена на нашому веб-сайті.
Будь-ласка, звертайтесь за номером телефону або за адресою електронної пошти: 0800-50-8080 / sales@titanmachinery.ua