Фундамент для врожаю: як KUHN ESPRO зменшує витрати та збільшує прибутки
Фундамент для врожаю: як KUHN ESPRO зменшує витрати та збільшує прибутки
Фундамент для врожаю: як KUHN ESPRO зменшує витрати та збільшує прибутки
Фундамент для врожаю: як KUHN ESPRO зменшує витрати та збільшує прибутки

Фундамент для врожаю: як KUHN ESPRO зменшує витрати та збільшує прибутки


08/18/2023

Дискування, прикочування, високошвидкісний точний посів на швидкості до 17 км на годину в комбінації з економією пального, так як для цього посівного комплексу потрібна менша потужність трактора та швидким і безпроблемним налаштуванням з калібровкою, що на практиці займає менше години - одне із кращих рішень посівного обладнання, яке представлене на ринку України.  

Ми вже жартуємо про цю сівалку, що червоне, те спортивне – розповідає Євген КОСТЕНКО, заступник директора з механізації СТОВ «Полісся». – сівалкою задоволені на всі сто відсотків. Дуже зручна в налаштуваннях, в експлуатації, для механізатора легка в керуванні. Подобається і налаштування глибини обробітку і посіву за допомогою регулювання кліпсами. Задані параметри тримає. Калібровка теж проста. Одна котушка, нічого змінювати не треба. У нас були сівалки інших брендів, то там з першого разу не налаштуєш. Брали сівалку в Тайтен Машинері Україна. Сервісники, хлопці толкові, навчили наших спеціалістів працювати швидко. За весь час був один гарантійний випадок, вийшов з ладу датчик обертів турбіни. Дзвінок і за дві години сівалка вже працювала в полі. І техніка, і сервіс - на висоті. 

Лінійка сівалок ESPRO дозволяє вибрати агрегат залежно від технічних задач із робочою шириною від 3 до 8 метрів. 
Їх об’єднують зменшені вимоги до потужності трактора, простота налаштування і висока точність посіву.
 
  ЕКОНОМІЧНІСТЬ. Низькі вимоги до тягової потужності посівних комплексів ESPRO обумовлені насамперед унікальною конструкцією зміщених опорних коліс діаметром 900 мм, що суттєво підвищує рентабельність бізнесу. Опорні колеса зміщені відносно один одного на 200 мм по ходу руху, що дозволяє виключити ефект бульдозера, зменшити потрібну тягову потужність та полегшити буксирування сівалки. Це також запобігає негативним вібраціям сівалки та забезпечує більш точний розподіл насіння. Шини з ідеальним квадратним профілем забезпечують рівномірне ущільнення ґрунту по всій ширині. Їхня особлива конструкція зводить до мінімуму налипання ґрунту. Машини відрізняються значно меншим споживанням потужності та витратою палива за збільшеної продуктивності.

   ВИСОКА ТОЧНІСТЬ ВИСІВУ НА ВИСОКІЙ ШВИДКОСТІ. ESPRO забезпечує точність глибини загортання на високій швидкості завдяки сошниковому брусу CROSSFLEX, який гарантовано забезпечує задану точність глибини сівби до 17 км/год.

   НАДІЙНІСТЬ І ЗРУЧНІСТЬ ЕКСПЛУАТАЦІЇ. Завдяки спрощеній конструкції та рішенням ISOBUS, а також простому налаштуванню, сівалки ESPRO ніколи не стоять без діла.

   ПОСІВ НА ОПТИМАЛЬНУ ГЛИБИНУ. Універсальний посівний комплекс ESPRO оснащений сошниковим брусом CROSSFLEX, який забезпечує рівномірну глибину загортання насіння у різних умовах та на різній швидкості. Сошники монтуються на рамі особливого профілю за допомогою поліуретанових прокладок. 

  ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНТАКТУ НАСІННЯ З ГРУНТОМ. Прикочувальні колеса, сприяють надходженню вологи до насіння, створюючи капілярний ефект. Вони також забезпечують контакт насіння з ґрунтом. І закриваюча борона надійно закладає все насіння шаром ґрунту, а також розбиває грудки на поверхні ґрунту, запобігаючи утворенню на ньому кірки, що може знизити схожість насіння.

 Якість роботи машини підтверджено DLG. Спеціалісти DLG (Німецька асоціація аграрного та продовольчого сектору) провели у 2016 році всебічні випробування ESPRO 6000 R як у польових, так і у лабораторних умовах. Машина продемонструвала чудові результати у категорії «Якість роботи» та отримала знак якості DLG.

Техніка, технології точного землеробства, запчастини та професійна сервісна підтримка – всі ці рішення пропонує компанія Тайтен Машинері Україна для гармонійного розвитку Вашого аграрного господарства та досягнення найкращих фінансових результатів.

Зателефонуйте нам за номером 0 800 50 80 80, щоб дізнатися більш детальну інформацію та отримати найкращу пропозицію на ринку.

Будьте завжди в курсі подій, новинок та пропозицій компанії Тайтен Машинері Україна - підписуйтесь на сторінку Facebook: https://www.facebook.com/titanmachinery.ua/

Слідкуйте за появою нових вакансій для фахівців аграрної галузі на LinkedIn-профілі компанії: https://www.linkedin.com/company/17887036/admin/