На виставці Agritechnica-2017 компанія CASE IH продемонструвала комбайн Axial Flow 9240 в максимальній комплектації


11/30/2017

Комбайн Axial Flow 9240, представлений на виставці Agritechnica-2017, крім іншого, оснащений системою точного землеробства AFS, яка забезпечує повторюваність операцій до 2,5 см, а також скорочення виробничих витрат і максимальне використання потенціалу земель.

За точність операцій відповідають засоби автоматичного наведення і рульового управління AFS AccuGuide. А система AFS RowGuide спільно з AFS AccuGuide забезпечує точне рульове управління без участі водія при збиранні кукурудзи, знижуючи стомлюваність оператора під час тривалих робочих змін. В якості інтерактивного налаштування та управління машиною виступає сенсорний екран AFS Pro. Він дозволяє відстежувати збір врожаю, витрати палива і швидкість роботи, підключати зовнішні камери, зберігати звіти про роботу і керувати знаряддями ISOBUS. При цьому сенсорні екрани AFS Pro є інтерактивними, повністю налаштованими та переносяться між машинами Case IH.

Телематична система Case IH AFS Connect дозволяє власникам і керуючим фермами відстежувати машини та управляти ними з офісу, відстежувати продуктивність машин в реальному часі на комп'ютері, а також проводити віддалену діагностику і зв'язуватися з водіями за рахунок використання сигналів точного наведення GPS і бездротових мереж передачі даних. Аналіз отриманих даних дозволяє поліпшити логістику, скоротити споживання палива і підвищити продуктивність.

За допомогою пакета програмного забезпечення з управління польовими роботами AFS можна переглядати виконані завдання для кожного поля, досягнуту продуктивність, витрачене під час кожного завдання паливо і, найголовніше, дані про врожай.