Тайтен Машинері Україна запрошує до участі в конференції OkAgro


11/16/2022

17 листопада відбудеться найприємніша подія року для українських аграріїв - унікальний майстер-клас з досвідом провідних фахівців галузі за один день в рамках конференції OkAgro. 

Нові виклики потребують агрегації нових рішень. Цінність інновацій під час кризи важко переоцінити. Отже на Вас чекають найбільш актуальні теми про диверсифікацію ризиків, мотивацію персоналу та як перемогти у війні за врожай. 

Тайтен Машинері Україна прийме участь в аграрній бізнес-конференції OkAgro із власним стендом, на якому продемонструє обладнання для точного землеробства Raven, а також на стенді BEDNAR із універсальним дискатором BEDNAR SwifterDisc XO 6000 F.

На стенді Тайтен Машинері Україна ви зможете ознайомитись з обладнання для точного землеробства та поспілкуватися з фахівцями, які детально розкажуть про обладнання для диференційного внесення та якісного обприскування у поєднанні з Raven RS1 -  найпотужнішої та найшвидшої системи автоматичного водіння в історії, яка відкриває можливість працювати швидше та ефективніше, а також Raven VSN – камерою візуального водіння по рядах для обприскувачів.

На стенді BEDNAR на Вас чекатимуть агрегати з кращим поєднанням ціна\якість\ефективність та кваліфіковані фахівця, готові надати розгорнуту консультацію з будь-яких запитань щодо вибору техніки саме під Ваші потреби.

  • Універсальний дискатор BEDNAR SwifterDisc XO 6000 F: компактний дисковий лущильник для стерні та передпосівної підготовки ґрунту.  
  • Сівалка BEDNAR OMEGA OO6000FL: універсальна сівалка для варіативної посадки насіння. 
  • Компактор BEDNAR SWIFTER SE10000: один з найпродуктивніших на ринку передпосівних культиваторів з найкращою добовою продуктивністю.
  • Дискова борона BEDNAR ATLAS AO5000 Profi: важка дискова борона для подрібнення великої кількості рослинних решток.
  • Диско-лаповий культиватор ACTROS RO3000: обробіток ґрунту на глибину до 35 сантиметрів з ретельним перемішуванням пожнивних решток та інтенсивним розпушуванням.

Нагальні та ключові проблеми, які доводиться вирішувати щодня, Ви зможете обговорити з ключовими гравцями аграрного ринку, колегами та друзями під час неформального спілкування. Обмін досвідом є надважливим елементом адаптації під час кризи, а також відіграє ключову роль у досягненні підприємством намічених цілей.

Ознайомитися зі списком спікерів, темами конференції та придбати квитки можна за посиланням: https://www.okagro.com.ua/. За промо-кодом BEDNAR_OK діє знижка 15%. До скорої зустрічі!