Відкрийте нове майбутнє для своєї техніки з РОЗШИРЕНОЮ ГАРАНТІЄЮ
Відкрийте нове майбутнє для своєї техніки з РОЗШИРЕНОЮ ГАРАНТІЄЮ
Відкрийте нове майбутнє для своєї техніки з РОЗШИРЕНОЮ ГАРАНТІЄЮ

Відкрийте нове майбутнє для своєї техніки з РОЗШИРЕНОЮ ГАРАНТІЄЮ


06/02/2022

Як один з найбільших дилерів техніки CASE IH на ринку України та потужний постачальник професійних сервісних послуг для сільськогосподарської техніки, компанія Тайтен Машинері Україна пропонує нове рішення, яке допоможе власникам техніки спокійно та впевнено планувати витрати, пов’язані з експлуатацією обладнання на тривалий термін. Це рішення – РОЗШИРЕНА ГАРАНТІЯ.

Що таке РОЗШИРЕНА ГАРАНТІЯ?

Це додатковий термін гарантійної підтримки від Вашого постачальника техніки, компанії Тайтен Машинері Україна, який покриває ремонт та гарантійну заміну запасних частин протягом подовженого періоду, залежно від обраних умов. 

Які переваги для клієнта надає РОЗШИРЕНА ГАРАНТІЯ?

Така опція дозволяє власнику більш ефективно планувати витрати, пов’язані з експлуатацією обладнання, а також звільняє від потреби піклуватися про справність машини протягом тривалого терміну, адже ми беремо цю справу повністю на себе. Також однією з вагомих переваг є те, що РОЗШИРЕНА ГАРАНТІЯ подовжує термін служби обладнання за рахунок правильного технічного обслуговування та використання тільки оригінальних запасних частин.

Як впливає наявність у клієнта РОЗШИРЕНОЇ ГАРАНТІЇ на роботу дилера?

Для компанії Тайтен Машинері Україна наявність РОЗШИРЕНОЇ ГАРАНТІЇ у клієнта також означає ряд переваг. Це допомагає вирішити питання щодо планування робіт сервісної служби, адже власнику парку техніки із РОЗШИРЕНОЮ ГАРАНТІЄЮ завжди надається перевага в сервісному обслуговуванні, а отже наш фахівець прибуде у найкоротший термін після отримання заявки на обслуговування. Нам також буде зручніше формувати склад запасних частин, виходячи з розуміння потреб у регулярних замінах деяких комплектуючих на різних типах машин. В результаті сервісна служба стане більш ефективною та організованою, а витрати клієнта, пов’язані з підтримкою обладнання в робочому стані, помітно зменшаться, у порівнянні із замовленням аналогічних послуг поза межами гарантійного терміну. 

Які основні умови придбання техніки із РОЗШИРЕНОЮ ГАРАНТІЄЮ?

Із РОЗШИРЕНОЮ ГАРАНТІЄЮ можна придбати тільки нову техніку. Одночасно, клієнт може придбати РОЗШИРЕНУ ГАРАНТІЮ окремо на техніку, яка вже використовується в його парку за умови, що її базовий гарантійний термін не добіг кінця. Також РОЗШИРЕНУ ГАРАНІЮ можна придбати разом з технікою в кредит або лізинг від офіційних партнерів компанії Тайтен Машинері Україна: Кредо Банк, Ощадбанк, ЕСКА КАПІТАЛ. 

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до наших регіональних фахівців з продажу техніки або за номером гарячої лінії 0 800 50 80 80