Бункер для добрив BEDNAR FERTI-CART FC 3500™

Навісні бункери FERTI-BOX, причіпні бункери FERTI-CART FC та COMBO SYSTEM CS загальним об’ємом від 1900 до 5000 л в першу чергу призначені для агрегатування з технікою для обробітку ґрунту. Вони дозволяють вносити добрива у профіль ґрунту під час як глибокого, так і неглибокого обробітку. Однак бункери BEDNAR також можна використовувати при посіві в якості насіннєвого бункера у поєднанні з сівалками. Інтуїтивне управління та просте налаштування забезпечуються підключенням трактора до ISOBUS або до одного з терміналів BEDNAR. 

Причіпний однокамерний бункер FERTI-CART FC призначений для внесення добрив у профіль ґрунту за один прохід в комбінації з ґрунтообробними агрегатами. Бункер FERTI-CART FC має загальний об’єм 3500 літрів. Пластиковий бункер знаходиться під постійним надлишковим тиском, що разом зі спеціальною формою бункеру дозволяє вносити і більш низькоякісні добрива. Крім того, бункер може бути обладнаний тензометричною системою зважування.

Агрегат призначений для забезпечення максимальної зручності при роботі з твердими добривами. Бункер використовується разом із такими агрегатами для обробки грунту, як TERRALAND, TERRASTRIPOR, FENIX.

Кваліфіковані фахівці TITAN MACHINERY UKRAINE регулярно проходять навчання від наших партнерів у Європі та готові надати Вам професійну підтримку і консультацію.
Ми також готові надати всю інформацію щодо техніки, яка представлена на нашому веб-сайті.
Будь-ласка, звертайтесь за номером телефону або за адресою електронної пошти: 0800-50-8080 / sales@titanmachinery.ua