Поле технологій: Тайтен Машинері Україна прийняла участь в Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023»
Поле технологій: Тайтен Машинері Україна прийняла участь в Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023»
Поле технологій: Тайтен Машинері Україна прийняла участь в Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023»
Поле технологій: Тайтен Машинері Україна прийняла участь в Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023»
Поле технологій: Тайтен Машинері Україна прийняла участь в Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023»

Поле технологій: Тайтен Машинері Україна прийняла участь в Дні поля УКАБ «Агротехнології 2023»


08/07/2023

Більше півтори тисячі аграріїв та сотні одиниць техніки цього року зібрало поле «Контінентал Фармерз Груп» в селі Велике Колодно Львівської області. Тайтен Машинері Україна презентувала техніку брендів Case IH, KUHN, BEDNAR, жниварку MacDon, яка дозволяє на повну завантажувати потужність комбайну Case IH 7250 Axial Flow, а також дієві інструменти для точного землеробства від ключових гравців ринку – Raven, Trimble, XAG.

Разом з технікою аграріям були представлені програми фінансування, які дозволяють придбати машини в цей складний для галузі та країни час.

- В часи змін, коли кожен літр засобів захисту рослин, пального та врожаю мають важливу ціну, ми зосередилися на рішеннях, які дозволяють нашим аграріям заощаджувати ресурси та зберігати свої підприємства, – розповів Дмитро Баранов, Комерційний директор Тайтен Машинері Україна. – Сьогодні як ніколи кожна вкладена гривня повинна гарантувати результат, тому тут, на полі, продемонстровані найбільш ефективні рішення для агросектору з арсеналу Тайтен Машинері Україна. 
З гордістю презентували трактор найбільш бажаної для аграріїв моделі CASE IH Magnum 340 AFS Connect в комплектації з найширшими у класі шинами шириною 1,10 м. Використання таких шин по тиску на ґрунт та зменшенню пробуксовки рівноцінне використанню гусеничного трактора. Проте економічно це значно дешевше, адже відсутня складова обслуговування механізмів гусеничного рушія. 

Легандарний та супер-технологічний комбайн Case IH 7250 Axial Flow в парі зі жниваркою MacDon FD 235. MacDon серії FD2 – це зернова гнучка трисекційна копіювальна жниварка, яка дозволяє завантажити на повну потужність комбайн та надзвичайно швидко і точно, з найменшими у класі втратами, збирати врожай усіх культур, окрім кукурудзи. 

Техніка KUHN була представлена двома флагманськими моделями: причіпний імпульсний обприскувач KUHN Metris Autospray знаходився в статичній зоні та був доступний аграріям для детального огляду, а фахівець Тайтен Машинері Україна із задоволенням відповідав на запитання Клієнтів. Посівний комплекс KUHN Espro 6000 RC показали в зоні демонстрацій, щоб продемонструвати вітчизняним аграріям відмінну та якісну роботу з посіву культур. Клієнти, які вже використовують цей багатофункціональний агрегат, залишають найкращі відгуки про машину.

Тайтен Машинері Україна також продемонструвала декілька агрегатів для ґрунтообробітку: дисколаповий культиватор BEDNAR ACTROS, який виконує кілька операцій за один прохід, забезпечує відмінне підрізання та ретельне перемішування пожнивних решток з ґрунтом, а також інтенсивне розпушування на глибину до 35 сантиметрів, та глибокорозпушувач BEDNAR TERRALAND разом із трактором CASE IH Puma 225, який відмінно підготує будь-яку поверхню ґрунту до посіву – учасники заходу переконалися в цьому, спостерігавши, як агрегат здатний виконувати роботу навіть в умовах надвисокої вологості. Дисковий лущильник BEDNAR SWIFTERDISC з високою робочою швидкістю був представлений у виставковій зоні і також привернув чимало уваги відвідувачів.

Опції для точного землеробства були представлені у вигляді агродрона-обприскувача XAG V40, який став улюбленим інструментом прогресивних аграріїв для обробітку полів з мінімальними затратами, системи управління виливом та якістю краплі Raven HAWKEYE 2 та системи автоматичного водіння Trimble EZ-PILOT PRO. В широкому арсеналі Тайтен Машинері Укарїна також наявні дисплеї, автопілоти, VSN-камери, контролери та багато інших рішень для виведення Вашого господарства на новий технологічний та продуктивний рівень.     

Окрім досить широкого переліку техніки та інструментів для точного землеробства на стенді Тайтен Машинері Україна також був представлений багатий перелік запасних частин для сільськогосподарської техніки, серед яких фільтри, мастила, проставки, фари тощо. Аграріїв зацікавила експозицію зі стеном запчастин, тому вони залюбки підходили, щоб поспілкуватися із нашими фахівцями про плани щодо поточної та майбутньої співпраці.    

Техніка, технології точного землеробства, запчастини та професійна сервісна підтримка – всі ці рішення пропонує компанія Тайтен Машинері Україна для гармонійного розвитку Вашого аграрного господарства та досягнення найкращих фінансових результатів.
 
Зателефонуйте нам за номером 0 800 50 80 80, щоб дізнатися більш детальну інформацію та отримати найкращу пропозицію на ринку.
 
Будьте завжди в курсі подій, новинок та пропозицій компанії Тайтен Машинері Україна - підписуйтесь на сторінку Facebook: https://www.facebook.com/titanmachinery.ua/

Слідкуйте за появою нових вакансій для фахівців аграрної галузі на LinkedIn-профілі компанії: https://www.linkedin.com/company/17887036/admin/