CASE IH has upgraded the fertilizer application unit


06/09/2020

Компанія CASE IH розробила модернізовану модель техніки для внесення добрив Nutri-Placer 930.

Причіпний агрегат CASE IH Nutri-Placer 930 NH3 дозволяє вносити рідкі добрива, забезпечуючи збільшення врожайності сільськогосподарських культур. Безводний аміак як добриво широко застосовується в рослинництві завдяки своїй невисокій ціні і великій концентрації в ньому діючої речовини. При цьому для його внесення в грунт в промислових масштабах потрібна ефективна техніка.

Нова версія машини CASE IH Nutri-Placer 930 дозволяє дбайливо і точно вносити рідке добриво, підвищуючи продуктивність при кожному проході агрегату. Створена відповідно до стандартів провідних виробників сільськогосподарської продукції, машина Nutri-Placer відрізняється високою робочою швидкістю і забезпечує мінімальне руйнування структури грунту, високоточне внесення добрив і збільшення змінної продуктивності.

Причіпний агрегат CASE IH Nutri-Placer 930 в залежності від модифікації розрахований на ширину захвату 8,4; 9,9; 11,4; 13 або 14,6 метрів, має два варіанти міжрядь - 50,8 і 76,2 см. Модель з посиленою А-образної рамою з навісним брусом має великий кліренс. Агрегат складається з трьох секцій, легко копіює контур грунту і агрегатується з тракторами потужністю від 300 до 600 к.с.

Для простого і надійного з'єднання в конструкції машини реалізований принципово новий механізм зчіпки.

Доступні п'ять типів грунтообробних органів, придатних для будь-якої грунту. Наприклад, високошвидкісний сошник з мінімальним впливом на грунт (HSLD) зберігає пожнивні залишки, і забезпечує більш вирівняну поверхню грунту в порівнянні з іншими типами сошників. Сошник HSLD може працювати на швидкості до 18 км / год і вносить добриво в прикореневу зону на глибину до 16 см, де воно і потрібно в максимальному ступені.

Машина Nutri-Placer 930 обладнана фіксованим заднім дишлом для буксирування причепа-цистерни з масою до 11 340 кг.